Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

VAKSPECIALIST LOONWERK

VAKSPECIALIST LOONWERK

Jij
Bij ons voer je zelfstandig klussen uit, van begin tot eind. Het gaat met name om werkzaamheden in het groen en grond-, weg- en waterbouw. Daardoor heb je bij ons een veelzijdig bestaan. Vandaag  maak je met een trekker een watergang schoon of zorg je voor een strak gemaaid dijktalud. Morgen bereken je het afschot voor straatwerk, dat je de dag erna aanlegt met een kraan. Dankzij je ervaring en twee rechterhanden kun je prima overweg met die verschillende uitdagingen.

Wij
Loonbedrijf Roodenburg is een familiebedrijf, dat voor bedrijven en overheden de buitenruimte aanlegt en onderhoudt. Ons motto ‘Komt voor elkaar’ kenmerkt onze manier van werken: praktisch, betrouwbaar en betrokken bij de opdrachtgever en natuurlijk onze eigen collega’s.

Reageren?
Als jij jezelf herkent in het bovenstaande profiel en in onze manier van werken, maken we graag kennis met je. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 071  3312361 om een afspraak te maken.

"Kundig en goed uitgerust bedrijf die graag meedenkt waardoor we beiden vooruit komen, een mooie synergie. Bij verschillende teelthandelingen ontzorgt Loonbedrijf Roodenburg ons, wat ons in staat stelt om ons nog beter te kunnen concentreren op de hoogst haalbare kwaliteit van ons product. Flexibel en paraat waardoor we het maximale uit onze pioenenteelt kunnen halen."

Ruud Warmerdam – Warmerdam Paeonia

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter