Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

VAKSPECIALIST IN OPLEIDING

VAKSPECIALIST IN OPLEIDING

Jij
Je ziet het al helemaal voor je: je wilt vakspecialist loonwerker of groenvoorziener worden. Binnen zitten is niks voor jou, je staat liever met je werkschoenen in de grond. Je geniet van de natuur en maakt graag mooi werk. Of sleutel je liever aan machines? Dat kan ook. Je bent enthousiast en leergiering en naast je werk volg je een BBL of BOL opleiding. In je leerwerkplek wil je graag nieuwe uitdagingen aangaan om zo je eigen specialiteit te gaan ontwikkelen.

Wij
Loonbedrijf Roodenburg is een familiebedrijf, dat voor bedrijven en overheden de buitenruimte aanlegt en onderhoudt. Bij ons krijg je een fijne leerwerkplek, goede begeleiding en alle ruimte om te leren. Als blijkt dat we goed bij elkaar passen, geven we je graag na je opleiding een plek in ons bedrijf.

Reageren?
Als jij jezelf herkent in het bovenstaande profiel en in onze manier van werken, maken we graag kennis met je. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 071  3312361 om een afspraak te maken.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter