Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

VAKSPECIALIST IN OPLEIDING

VAKSPECIALIST IN OPLEIDING

Jij
Je ziet het al helemaal voor je: je wilt vakspecialist loonwerker of groenvoorziener worden. Binnen zitten is niks voor jou, je staat liever met je werkschoenen in de grond. Je geniet van de natuur en maakt graag mooi werk. Of sleutel je liever aan machines? Dat kan ook. Je bent enthousiast en leergiering en naast je werk volg je een BBL of BOL opleiding. In je leerwerkplek wil je graag nieuwe uitdagingen aangaan om zo je eigen specialiteit te gaan ontwikkelen.

Wij
Loonbedrijf Roodenburg is een familiebedrijf, dat voor bedrijven en overheden de buitenruimte aanlegt en onderhoudt. Bij ons krijg je een fijne leerwerkplek, goede begeleiding en alle ruimte om te leren. Als blijkt dat we goed bij elkaar passen, geven we je graag na je opleiding een plek in ons bedrijf.

Reageren?
Als jij jezelf herkent in het bovenstaande profiel en in onze manier van werken, maken we graag kennis met je. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 071  3312361 om een afspraak te maken.

"Kundig en goed uitgerust bedrijf die graag meedenkt waardoor we beiden vooruit komen, een mooie synergie. Bij verschillende teelthandelingen ontzorgt Loonbedrijf Roodenburg ons, wat ons in staat stelt om ons nog beter te kunnen concentreren op de hoogst haalbare kwaliteit van ons product. Flexibel en paraat waardoor we het maximale uit onze pioenenteelt kunnen halen."

Ruud Warmerdam – Warmerdam Paeonia

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter