Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

opening nieuwe loods

41 Eindresultaat

Op 1 juni hebben we onze nieuwe loods geopend met een heus… schuurfeest! En wat een geweldig feest was het. We hebben genoten.

Eind 2018 zijn we gestart met de bouw van een nieuwe machineloods van ± 750 m². Dit was een zeer gewenste uitbreiding met een binnenwasplaats. De loods is 19 meter diep met zes brede overheaddeuren, zodat ook de langste voertuigen en machines eenvoudig naar binnen kunnen. Ook is de erfverharding uitgebreid en duurzaam ingericht met opslag voor diverse afvalstromen en recyclingproducten. Op deze nieuwspagina ziet u een fotoreeks van de bouw van de loods.

 

 

0 Ontwerp 2 Heien David 5 Bekisting
10 Betonvloer 18 Verharing schuur 21 Spanten
30 Spanten 34 Dak 38 Beplating

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

volg ons

facebook linkedin youtube twitter