Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

teamDe geschiedenis van Loonbedrijf Roodenburg gaat terug naar 1946. Mourits Roodenburg koopt dan het akkerbouwbedrijf van zijn vader (in 1854 nieuw gebouwd in de drooggelegde Haarlemmermeer) en gaat daarnaast loonwerk verrichten. Vanaf 1953 vormt het loonwerk de hoofdtak van het bedrijf. In 1978 komt zoon Willem-Jan als mede-eigenaar in het bedrijf, dat hij in 1993 volledig overneemt.

Inmiddels is het bedrijf overgegaan in handen van de derde generatie, Martijn, Mirjam en Arno. Zij zetten zich met veel passie en toewijding in voor onze opdrachtgevers en medewerkers.

Door de lange ervaring in het loonwerk en de bekendheid met onze opdrachtgevers in de wijde regio zijn we doorgewinterd in het werken in groen, grond en infra. Voor akkerbouwers, gemeenten, provincie en aannemers zijn we een begrip geworden. Met enthousiasme en daadkracht staan we hen dagelijks terzijde bij het realiseren van hun ambities. Wat in 1946 onze kracht was, is dat nog steeds: we zorgen dat het voor elkaar komt.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter