Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

certificering

Om de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en ons werk te garanderen, beschikken we over alle benodigde certificaten. Opdrachtgevers én medewerkers kunnen op ons rekenen.

mvo & duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn ons als familiebedrijf op het lijf geschreven. Alles wat we doen zien we in het licht van komende generaties.

co2 beleid

Het beperken van de CO2 uitstoot ziet Loonbedrijf Roodenburg als een belangrijke opdracht in het belang van een gezonder milieu. En met succes. We reduceren steeds weer de emissie.

milieu

Loonbedrijf Roodenburg hanteert een proactief milieubeleid. Dat betekent dat wij verder gaan dan de geldende milieuvoorschriften. Waar we kunnen, bevorderen we een gezond milieu. We zijn dan ook niet voor niets gecertificeerd voor het milieumanagementsysteem ISO 14001.

goede doelen

Loonbedrijf Roodenburg draagt graag bij aan lokale en regionale goede doelen. Daarom sponsoren we verschillende projecten en initiatieven die de maatschappij ten goede komen.


downloads

Wilt u meer weten over onze certificeringen, kwalificaties, werkwijze en inspanningen voor maatschappij en milieu? Hier vindt u downloads en links die u meer informatie geven.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter