Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

certificering

Om de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en ons werk te garanderen, beschikken we over alle benodigde certificaten. Opdrachtgevers én medewerkers kunnen op ons rekenen.

mvo & duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn ons als familiebedrijf op het lijf geschreven. Alles wat we doen zien we in het licht van komende generaties.

co2 beleid

Het beperken van de CO2 uitstoot ziet Loonbedrijf Roodenburg als een belangrijke opdracht in het belang van een gezonder milieu. En met succes. We reduceren steeds weer de emissie.

milieu

Loonbedrijf Roodenburg hanteert een proactief milieubeleid. Dat betekent dat wij verder gaan dan de geldende milieuvoorschriften. Waar we kunnen, bevorderen we een gezond milieu. We zijn dan ook niet voor niets gecertificeerd voor het milieumanagementsysteem ISO 14001.

goede doelen

Loonbedrijf Roodenburg draagt graag bij aan lokale en regionale goede doelen. Daarom sponsoren we verschillende projecten en initiatieven die de maatschappij ten goede komen.


downloads

Wilt u meer weten over onze certificeringen, kwalificaties, werkwijze en inspanningen voor maatschappij en milieu? Hier vindt u downloads en links die u meer informatie geven.

"Loonbedrijf Roodenburg heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in het onderhoud van de openbare ruimte. Roodenburg acteert snel en adequaat op meldingen van burgers van werkzaamheden die ze toevertrouwd zijn. Met betrekkingen tot nieuwe ontwikkelingen in de openbare ruimte is de kennis en ervaring aanwezig om met de klant mee te denken om bepaalde doelstellingen te verwezenlijken."

Arjen Buruma – gemeente Kaag en Braassem

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter