Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

agrarischZo kunt u ons gerust beschouwen. Van het klaarmaken van het land tot en met het oogsten van het gewas – alles wat erbij komt kijken nemen we voor onze rekening. Ploegen, zaaien, spuiten, rooien en transporteren: we zorgen dat het voor elkaar komt. Een professioneel en goed uitgerust machinepark staat ons daarbij ter beschikking. Al het door ons uitgevoerde loonwerk voldoet aan de geldende kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid.

Maak gerust een afspraak als u ook het gemak wilt ervaren van ons loonbedrijf als uw rechterhand. Onze vakbekwame en gediplomeerde medewerkers staan al klaar.

"Loonbedrijf Roodenburg heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in het onderhoud van de openbare ruimte. Roodenburg acteert snel en adequaat op meldingen van burgers van werkzaamheden die ze toevertrouwd zijn. Met betrekkingen tot nieuwe ontwikkelingen in de openbare ruimte is de kennis en ervaring aanwezig om met de klant mee te denken om bepaalde doelstellingen te verwezenlijken."

Arjen Buruma – gemeente Kaag en Braassem

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter