Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

agrarischZo kunt u ons gerust beschouwen. Van het klaarmaken van het land tot en met het oogsten van het gewas – alles wat erbij komt kijken nemen we voor onze rekening. Ploegen, zaaien, spuiten, rooien en transporteren: we zorgen dat het voor elkaar komt. Een professioneel en goed uitgerust machinepark staat ons daarbij ter beschikking. Al het door ons uitgevoerde loonwerk voldoet aan de geldende kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid.

Maak gerust een afspraak als u ook het gemak wilt ervaren van ons loonbedrijf als uw rechterhand. Onze vakbekwame en gediplomeerde medewerkers staan al klaar.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter