Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

gladheidbestrijding

Als de winter zijn intrede doet, is het zaak dat iedereen veilig op weg kan. Loonbedrijf Roodenburg zet zich daar al jaren voor in en biedt een compleet dienstenpakket voor gladheidbestrijding voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Omdat we een groot en divers machinepark hebben, kunnen we gladheidbestrijding in allerlei vormen en terreinen toepassen. Zo kunnen we strooien met bio-strooizout, met pekelwater en of met ureum als het om sierbestrating gaat. We ruimen sneeuw met de schuif, de borstel en de kniktelescooplader.
Met ons kleine materieel zorgen we dat ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals fietspaden, bruggen, wegversmallingen en particuliere terreinen veilig belopen en bereden kunnen worden.

Zullen we samen zorgen voor een veilige winter? Bel of mail ons als u meer wilt weten over onze diensten. We gaan graag voor u de gladheid te lijf.

"Kundig en goed uitgerust bedrijf die graag meedenkt waardoor we beiden vooruit komen, een mooie synergie. Bij verschillende teelthandelingen ontzorgt Loonbedrijf Roodenburg ons, wat ons in staat stelt om ons nog beter te kunnen concentreren op de hoogst haalbare kwaliteit van ons product. Flexibel en paraat waardoor we het maximale uit onze pioenenteelt kunnen halen."

Ruud Warmerdam – Warmerdam Paeonia

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

volg ons

facebook linkedin youtube twitter