Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

gladheidbestrijding

Als de winter zijn intrede doet, is het zaak dat iedereen veilig op weg kan. Loonbedrijf Roodenburg zet zich daar al jaren voor in en biedt een compleet dienstenpakket voor gladheidbestrijding voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Omdat we een groot en divers machinepark hebben, kunnen we gladheidbestrijding in allerlei vormen en terreinen toepassen. Zo kunnen we strooien met bio-strooizout, met pekelwater en of met ureum als het om sierbestrating gaat. We ruimen sneeuw met de schuif, de borstel en de kniktelescooplader.
Met ons kleine materieel zorgen we dat ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals fietspaden, bruggen, wegversmallingen en particuliere terreinen veilig belopen en bereden kunnen worden.

Zullen we samen zorgen voor een veilige winter? Bel of mail ons als u meer wilt weten over onze diensten. We gaan graag voor u de gladheid te lijf.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

volg ons

facebook linkedin youtube twitter