Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

grondverzetGrondverzet is voor Loonbedrijf Roodenburg zo breed als het begrip klinkt. We hebben alles in huis voor een groot scala aan grondwerkzaamheden. Van het ophogen van akkerbouwpercelen en het aanleggen van taluds, tot het uitgraven van funderingen, cunets en sleuven. Of ergens nu grond bij of af moet: dankzij onze expertise en ons goed uitgeruste machinepark -van 1 tot 20 tons of nog groter materieel- komt elke klus voor elkaar. Onze mensen kennen hun machines als de beste en weten als echte doeners hoe zij uw project tijdig en goed moeten uitvoeren.

Wilt u een grondverzetproject laten uitvoeren? We gaan graag aan de slag voor u. Als u ons belt of mailt, vertellen wij u hoe we gaan zorgen dat het voor elkaar komt.

"Loonbedrijf Roodenburg heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in het onderhoud van de openbare ruimte. Roodenburg acteert snel en adequaat op meldingen van burgers van werkzaamheden die ze toevertrouwd zijn. Met betrekkingen tot nieuwe ontwikkelingen in de openbare ruimte is de kennis en ervaring aanwezig om met de klant mee te denken om bepaalde doelstellingen te verwezenlijken."

Arjen Buruma – gemeente Kaag en Braassem

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter