Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

grondverzetGrondverzet is voor Loonbedrijf Roodenburg zo breed als het begrip klinkt. We hebben alles in huis voor een groot scala aan grondwerkzaamheden. Van het ophogen van akkerbouwpercelen en het aanleggen van taluds, tot het uitgraven van funderingen, cunets en sleuven. Of ergens nu grond bij of af moet: dankzij onze expertise en ons goed uitgeruste machinepark -van 1 tot 20 tons of nog groter materieel- komt elke klus voor elkaar. Onze mensen kennen hun machines als de beste en weten als echte doeners hoe zij uw project tijdig en goed moeten uitvoeren.

Wilt u een grondverzetproject laten uitvoeren? We gaan graag aan de slag voor u. Als u ons belt of mailt, vertellen wij u hoe we gaan zorgen dat het voor elkaar komt.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter