Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

DSC 0043 KLEIN

Een verzorgd straatbeeld is een belangrijk welzijnsaspect voor bewoners. Tegelijk is het voor u als gemeente of provincie een grote uitdaging. Alleen met de juiste aanpak en middelen kunt u efficiënt en milieuvriendelijk aan onkruidbeheersing doen. Loonbedrijf Roodenburg is er specialist in.

We hebben verschillende methodieken jarenlang getest en doorontwikkeld en hebben uiteindelijk de meest effectieve methoden gevonden. Hete lucht, heet water, borstelen: we voeren het uit met slimme machines.

En we blijven doorontwikkelen. De onkruidbranders werken op CNG-gas (biogas uit GFT-afval) en zijn hierdoor CO2 neutraal. Zo hebben we recent nog een infrarood-handbrander ontwikkeld, waarmee we op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen komen. De heetwatermachines verwarmen het water op citrusbrandstof i.p.v. diesel. 

Deze citrusbrandstof is speciaal door ons samen met afvalverwerker Meerlanden ontwikkeld en is veelvuldig in landelijke dagbladen, lokale tv en vakbladen aan bod gekomen. Meer informatie over citrusbrandstof vindt u hier op ons nieuwspagina. Door deze innovatieve technieken toe te passen, sparen we het milieu en zijn we uniek in de markt.

Inmiddels staat Loonbedrijf Roodenburg bekend als de specialist in niet-chemische onkruidbeheersing. Het was voor Provincie Noord-Holland zelfs een reden om ons daarvoor een erkenning en subsidie te geven. Daar zijn we trots op. Maar we gaan er vooral graag mee aan de slag voor u. Zodat u op een duurzame, verantwoorde wijze het onkruid op verhardingen kunt beheersen. Met een verzorgd straatbeeld en tevreden bewoners als resultaat.

Bel of mail ons al u meer wilt weten of een afspraak maken. We helpen u graag verder.

"Kundig en goed uitgerust bedrijf die graag meedenkt waardoor we beiden vooruit komen, een mooie synergie. Bij verschillende teelthandelingen ontzorgt Loonbedrijf Roodenburg ons, wat ons in staat stelt om ons nog beter te kunnen concentreren op de hoogst haalbare kwaliteit van ons product. Flexibel en paraat waardoor we het maximale uit onze pioenenteelt kunnen halen."

Ruud Warmerdam – Warmerdam Paeonia

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter