Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

verharding

Straten, bedrijfspaden, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen: Loonbedrijf Roodenburg zorgt voor de juiste verharding. Van klinkers tot stelconplaat en menggranulaat. Ook daarbij hanteren we de uitgangspunten die onze aanpak kenmerken: hoe kunnen we het duurzaam, efficiënt en goed doen?
Daarom steken we onze energie eerst in een grondige inventarisatie van de bestaande en gewenste situatie en in een gedegen advies. De oplossing die we uiteindelijk realiseren, is niet zelden een innovatieve oplossing. En altijd één, die het beste past bij uw budget en ambities.

Vanzelfsprekend leggen we verhardingen compleet aan; inclusief goten, putten en kolken. We hebben er alle kennis voor in huis om dat goed te doen. We zorgen ook voor de juiste materialen.
Van begin tot eind van elk project –groot of klein- zorgen we voor een duidelijk proces, waarin u altijd geïnformeerd blijft over de voortgang en het resultaat. Onze prettige, voortvarende aanpak, gecombineerd met de gunstige prijs-kwaliteitverhouding, verzekert u van efficiëntie op de korte én lange termijn.

Heeft u een project voor de boeg? We realiseren het graag. Zullen we een afspraak maken?

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

volg ons

facebook linkedin youtube twitter