Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

terrein2Meedenken, creatieve oplossingen zoeken, kwaliteit leveren, toegewijd werken, aanpakken: u herkent er de medewerkers van Loonbedrijf Roodenburg aan. Zij leveren de kwaliteit van werken die ons in de regio toonaangevend maakt en volgen de nodige training en scholing om úw ambities te realiseren. Een team van deskundige specialisten waar we trots op zijn. Voor u als opdrachtgever zal één van de onderstaande personen waarschijnlijk uw aanspreekpunt zijn als u met ons samenwerkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

martijn

Martijn
Roodenburg

Bedrijfsleider

Martijn is onze commerciële, creatieve duizendpoot. Altijd volop ideeën en inspiratie om werkwijzen en technische oplossingen te bieden en efficiëntie te behalen. Hij heeft zich o.a. gespecialiseerd in de agrarische sector, onderhoudscontracten en onkruidbeheersing. Voor langlopende projecten en contracten met uiteenlopende opdrachtgevers is Martijn uw juiste gesprekspartner.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

arno

Arno
Roodenburg

Projectleider en hoofd uitvoering

Onze vrolijke noot Arno zorgt altijd voor een positieve sfeer. Hij begeleidt projecten en stuurt in de uitvoering onze medewerkers aan. Hij is onze specialist in de GWW en cultuurtechnische dienstverlening. Voor grotere en kleinere projecten komt hij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mirjam

Mirjam van der Nagel-Roodenburg

Hoofd bedrijfsbureau

Onze spin in het web op kantoor is Mirjam. Zij beheert o.a. de project- en financiële administratie, verzorgt calculaties en aanbestedingen en regelt alles op het gebied van P&O. Oftewel, ze houdt op financieel gebied de vinger aan de pols en is de organisatorische regelneef van ons bedrijf.Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

"Kundig en goed uitgerust bedrijf die graag meedenkt waardoor we beiden vooruit komen, een mooie synergie. Bij verschillende teelthandelingen ontzorgt Loonbedrijf Roodenburg ons, wat ons in staat stelt om ons nog beter te kunnen concentreren op de hoogst haalbare kwaliteit van ons product. Flexibel en paraat waardoor we het maximale uit onze pioenenteelt kunnen halen."

Ruud Warmerdam – Warmerdam Paeonia

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter