Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

opening vakantiepark tulpenacker

Opening 2 liggendIn de zomer van 2023 hebben wij grond- en groenwerk uitgevoerd voor de opening van dit gave, lokale initiatief: Vakantiepark de Tulpenacker in Roelofarendsveen. Tijdens de feestelijke opening op 12 januari 2024 werden de initiatiefnemers Erwin en Kim van Rijn verrast met een prachtige Reuzenbol! Elke Reuzenbol is uniek en heeft een eigen verhaal…

27Het familieland, de Tulpenacker, heeft een rijke historie van meer dan 200 jaar. Al 6 generaties vrouwelijke erfgenamen zetten zich voort met de huidige beheerster Kim van Ruiten. Oorspronkelijk startte de familie met het kweken van 'groffies' (augurken), peulen en andere groenten. Later schakelden ze over naar bloementeelt, waaronder lelies, chrysanten, anjers en uiteindelijk tulpen. Na jarenlang lobbyen, plannen uitwerken, vergunningen aanvragen, aannemers benaderen hebben Kim en haar echtgenoot Erwin van Rijn deze prachtige plek omgetoverd tot een nieuwe bestemming: de Tulpenacker. Een unieke verblijfsplek waar iedereen kan genieten van de charme van de Veenderpolder en het schitterende uitzicht op de Veldersvaart.

11 kleinWij hebben samen met andere betrokken bedrijven, familie en vrienden een Reuzenbol geschonken. Tijdens de drukbezochte opening is de bol onthuld. Deze gift is een blijk van waardering van iedereen die hebben bijgedragen aan de realisatie van dit vakantiepark. De tulpenbol is geschilderd door Nicoline Heemskerk en geadopteerd van het kunstproject Giant Tulip Bulbs van Gildemeesters Bollenstreek. Van Leiden tot Haarlem sieren 80 reuzenbollen de bollenstreek, elk met een uniek verhaal. De Reuzenbollen worden geadopteerd door stichtingen, bedrijven, gemeenten etc. uit de hele streek. Met een mooie toeristische fietsroute zijn deze kleurrijke creaties zijn te bezichtigen.

Met trots hebben wij het grond- en groenwerk mogen uitvoeren tijdens de aanleg. We zijn dankbaar voor de geweldige samenwerking en kijken ernaar uit om te zien hoe Vakantiepark Tulpenacker een prachtige bestemming wordt voor vele vakantiegangers!

Voor meer info: De Tulpenacker
of Gildemeesters Bollenstreek

"Kundig en goed uitgerust bedrijf die graag meedenkt waardoor we beiden vooruit komen, een mooie synergie. Bij verschillende teelthandelingen ontzorgt Loonbedrijf Roodenburg ons, wat ons in staat stelt om ons nog beter te kunnen concentreren op de hoogst haalbare kwaliteit van ons product. Flexibel en paraat waardoor we het maximale uit onze pioenenteelt kunnen halen."

Ruud Warmerdam – Warmerdam Paeonia

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter