Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

aanleg speeltuinen

1.015Voor het aanleggen of renoveren van speeltuinen hebben wij alle expertise en mogelijkheden in huis. Vaak wordt er met de omwonenden én de kinderen besproken wat de wensen zijn. Hier komen mooie plannen uit voort welke wij graag in de praktijk tot uitvoering brengen. Recent hebben we voor gemeente Leiderdorp een 5-tal speeltuinen gerenoveerd. Elke speeltuin met zijn eigen speelbelevenis en (natuurlijke) materialen.

2.016


Bij het aanleggen van een speeltuin staat het kind centraal. De functie en de doelgroep van de speeltuin is essentieel. Staat de speeltuin bij een school, openbare plaats of camping? Komen er voornamelijk jonge kinderen, tieners of minder validen? Een speeltuin daagt kinderen uit, van groot of klein.

Daarnaast is het van groot belang dat de speeltuin veilig is. Er moet goed worden nagedacht over de ondergrond. De ondergrond moet een dempende werking hebben om verwondingen te voorkomen. Bij traditionele speeltuinen worden er vaak rubberen tegels gebruikt. Bij de aanleg van natuurlijke speeltuinen wordt steeds meer gewerkt met bepaalde houtsnippers.


3.007Natuurlijke speeltuinen
Gelukkig wordt er steeds vaker gekozen voor natuurlijke speeltuinen. Hierin wordt optimaal gebruik gemaakt van aanwezige en nieuw aangebrachte materialen. Struinen tussen fruitstruiken, klauteren in klimbomen, snerten in een modderpoeltje, verstoppertje spelen tussen de struiken, hinken over zwerfkeien, balanceren over boomstammen. Kinderen ontdekken, onderzoeken en gebruiken hun eigen fantasie. Wat is er leuker dan op een natuurlijke ontdekkingsreis gaan?

U kunt écht alles aan ons overlaten: het aanleggen van de ondergrond, paadjes, gazons en bloemenweiden en het plaatsen van speeltoestellen en meubilair. Maar ook het maken van hekjes, bruggetjes, beschoeiingen en het leveren van natuurlijke materialen zoals boomstammen, grond, zand, snippers en beplanting. Wij bieden maatwerk en denken met u mee, voor groot en klein.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

volg ons

facebook linkedin youtube twitter