Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

welkom op onze nieuwe website

Zoals u ongetwijfeld heeft opgemerkt is www.loonbedrijfroodenburg.nl in een nieuw jasje gestoken. Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en gemoderniseerd en ook de website was aan een update toe. De teksten, beelden en pay-off ‘Komt voor elkaar!’ passen goed bij ons als vakbekwaam en betrouwbaar familiebedrijf. De site geeft een duidelijk overzicht van onze diensten, opdrachtgevers, certificeringen en geschiedenis. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen ons bedrijf en recente projecten.

Meer informatie
Heeft u vragen of suggesties ter verbetering naar aanleiding van onze website? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op via 071-3312361 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Ruim 40 jaar samenwerken! Het begin van de samenwerking met Loonbedrijf Roodenburg was met name gericht op loonwerk t.b.v. de diverse proeven op onze proefvelden. Na verloop van tijd heeft Loonbedrijf Roodenburg zich ook ontwikkeld op het gebied van terreinverhardingen, beschoeiingen en overige water- en grondwerkzaamheden. Wat in al die jaren niet veranderd is en de kracht van Loonbedrijf Roodenburg is, is de oplossingsgerichtheid, het meedenken, de flexibiliteit en de goede kwaliteit en afwerking van de geleverde werkzaamheden. De agrarische sector is dynamische sector waarin snel ingespeeld moet kunnen worden op allerlei veranderingen. Loonbedrijf Roodenburg heeft in de loop der jaren bewezen dat zij goed in staat zijn om met ons en de sector mee te bewegen."

Eén van onze klanten

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

volg ons

facebook linkedin youtube twitter