Huigsloterdijk 108, 2156 LG  Weteringbrug      +31 (0)71 3312361      info@loonbedrijfroodenburg.nl

welkom op onze nieuwe website

Zoals u ongetwijfeld heeft opgemerkt is www.loonbedrijfroodenburg.nl in een nieuw jasje gestoken. Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en gemoderniseerd en ook de website was aan een update toe. De teksten, beelden en pay-off ‘Komt voor elkaar!’ passen goed bij ons als vakbekwaam en betrouwbaar familiebedrijf. De site geeft een duidelijk overzicht van onze diensten, opdrachtgevers, certificeringen en geschiedenis. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen ons bedrijf en recente projecten.

Meer informatie
Heeft u vragen of suggesties ter verbetering naar aanleiding van onze website? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op via 071-3312361 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Loonbedrijf Roodenburg heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in het onderhoud van de openbare ruimte. Roodenburg acteert snel en adequaat op meldingen van burgers van werkzaamheden die ze toevertrouwd zijn. Met betrekkingen tot nieuwe ontwikkelingen in de openbare ruimte is de kennis en ervaring aanwezig om met de klant mee te denken om bepaalde doelstellingen te verwezenlijken."

Arjen Buruma – gemeente Kaag en Braassem

contact

Loonbedrijf Roodenburg B.V.
Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug
T 071 3312361
E info@loonbedrijfroodenburg.nl

nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

volg ons

facebook linkedin youtube twitter